TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS BŐRFIATALÍTÁS

A mezoterápia egy hagyományos, nem sebészeti orvosi kezelés, amely kis mennyiségű anyagot (gyógyszereket, vitaminokat, hyarulonsavat stb.) közvetlenül juttat a test kezelni kívánt területére. Mivel a gyógyászat és a kozmetológia hatóanyagai akkor fejtik ki legintenzívebben hatásukat, ha maximális koncentrációban pontosan arra a területre kerülnek, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.

Mezoterápiával közvetlenül a kívánt területre tudjuk eljuttatni a hatóanyagot a megfelelő koncentrációban, amely így csak a kezelendő területen hat és ezzel minimalizálhatók az esetleges mellékhatások. A mezoterápiás kezelésnél többféle hatóanyagot különböző receptúrák alapján állitunk össze vagyis minden paciens egyéni kezelési tervéhez egyéni formulákat használunk.

A mezoterápiás kezeléssel olyan problémás területek is kezelhetővé válnak, mint nyaki harántráncok, dekoltázs kreppesség, mely területen eddig csak részleges eredményeket érhettünk el. A kezelés hatására a bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik. A ráncok érzékelhetően csökkennek, az öregedés folyamata lelassul.

A mezoterápiás arc, - nyak,- dekoltázskezelés mindenkinek ajánlott megoldás, akik hatásos kezelést keresnek a kezdődő ráncok ellen ill. a bőrüket szeretnék felfrissíteni. A kezelése két féle módon történhetnek vagy egy erre a célra kifejlesztett pisztollyal vagy bevihetjük az anyagokat elektroporézises módszerrel.

A két eljárás tapasztalatának a kombinációjából kialakult új eljárás a dermaroller.
Ebben az esetben a tűs hengert finoman tologatjuk az előkészített felületen és ezzel apró nem vérző hámsérüléseket idézünk elő, melyek beindítják a sebgyógyulásban szerepet játszó faktorokat, melyek jótékony hatással vannak a bőr feszesítésére, ránctalanítására. Az eljárás ragyogóan alkalmas az aknés hegek simítására is.
A mezoterápiás kezelések kúraszerűek, max. hatékonyságukat akkor érik el a legjobban ha 10 naponta 3-5 kezelést veszünk igénybe. Az eredmény megtartása érdekében három havonta egy fenntartó kezelés javasolt.
A terápiának nincs gyógyulási ideje, ritkán előfordulhatnak apró bevérzések, de ezek make up-al lefedhetők. http://www.tartossminktetovalas.hu/Hajgyógyászat:

A mezoterápiás hajgyógyászat egy teljesen új eljárás a hajhullás megállításában, a haj növekedés fokozásában, valamint az egészséges haj és fejbőr szerkezetének visszaállításában. Ez egy helyi kezelés, melynek során közvetlenül juttatunk a fejbőrbe speciális vitaminokat (elsősorban B-vitamint), aminosavakat és cinket. A hatóanyagok életre keltik a hajtüszőket, helyreállítják a fejbőr mikrokeringését. A kezelés fájdalommentes, semmilyen formában nem terheli meg a szervezetet, mellékhatásai eddig nem ismertek. A kúra eredményeképp a kezelés megkezdésétől kb.: 1 hónap múlva megszűnik a fejbőr korpássága, zsírosodása, a meglévő hajszálak megerősödnek, megvastagodnak. Az új pihe szálak megjelenésére kb.: 3 hónap múlva számíthatunk. A kezelés során újjászületik a fejbőr. A haj visszanyeri életerejét, fényesebbé válik, felgyorsul a növekedése, és csökken a hullásra való hajlama. A mezoterápiás hajkezelés napjainkban a leghatékonyabb kezelés a haj-és fejbőr problémákra.

Vitamin hiányból eredő hajhullás: Tapasztalataink szerint, egyenletesen ritkuló hajszálak utalnak rá. A nem megfelelő összetételű tápanyagbevitel, stresszes életmód, betegségek, műtétek okozta vitaminhiányos állapot a férfiaknál hajhulláshoz vezethet. Ebben az esetben a hiányzó építőelemek pótlására ajánlott a BIO-REVITACARE HAIRCARE hajkezelés. FONTOS! A mezoterápiás hajgyógyászat eredményessége nagyban függ attól, hogy milyen régen áll fenn a probléma. Ha már legalább két éve kopasz az adott terület, akkor sajnos javulásra már nem lehet számítani. A hajhullás okának a meghatározása pusztán ránézés alapján néha nehéz. Az orvos rendszerint mikroszkóp alatt vizsgálja meg a hajszálat, de készíthet bőrbiopsziát, vérvételt is. Ezért a mezoterápiás hajkezelések előtt minden esetben célszerű szakorvosi diagnosztikát kérni, mert a hajhullás típusának pontos ismeretében lehet eredményes kezelést elérni. A kezeléseket szigorú higéniás körülmények között végezzük, minden kezeléshez egyszer használatos fecskendőket és tűket használunk.

Fontos tudnivalók:

Kezelést kizáró okok !

- Nem végezhető el a kezelés az alábbi betegségek esetén: Bárminemű idegbetegség, terhesség, gyulladás, lázas állapot, bőrfertőzés, herpesz, súlyos betegségek.
- Lidocain, prilocain vagy más érzéstelenítővel szembeni allergia, aszpirin vagy aszpirin tartalmú készítmények, ill. vérhígító szedése.

Mire kell ügyelni ?!
- A kezelést követően a bőrt 5-6 órán belül nem érheti víz, az arc nem sminkelhető, 72 órán belül UV-fény (nap, szolárium), mellőzni kell az elektrokozmetikai kezelések alkalmazását.
- Az eredményesség érdekében, a kúra ideje alatt szükséges 3 liter folyadék (csapvíz, cukor nélküli tea) elfogyasztása. Tilos szénsavas italokat, gyümölcsleveket, szörpöket stb. fogyasztani.